Cabueñes

Landhuis met 11 kamers.
Tussen de 100 en 125 euro per nacht. Kleinschalig, bijzonder, authentiek en charmant.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Herenhuis bij Gijón

Dit 17e eeuwse huis is omgeven door een landgoed van 20.000m2 met enorme, eeuwenoude bomen. Het landgoed behoort tot een gebied dat ‘Quinta’ genoemd wordt, van oudsher ingericht met een landhuis, tuinen en akkers. Vanuit de tuinen kunt u de verderop gelegen stad Gijon zien liggen.

In het huis vallen de kastanjehouten panelen op, door het hele huis zijn deze te vinden, opmerkelijke luxe voor Spanje, waar hout schaars is. Ook vindt u er prachtige gebeeldhouwde houten meubelen, behorend tot het oorspronkelijke interieur. Hier waant u zich in vroegere tijden, maar vindt u alle moderne gemakken van deze tijd.

Indeling en faciliteiten

Het huis is al sinds de 18e eeuw familiebezit, de huidige eigenaren zijn Carlos en Manuela en zij zullen u zeer gastvrij onthalen en er alles aan doen om uw verblijf aangenaam te maken.

Er zijn in het totaal 11 kamers, allen ruim en sfeervol ingericht, met veel authentiek Asturiaans antiek, waardoor ze wat plechtig aandoen. Er wordt een uitstekend ontbijt geserveerd. Het hotel heeft zelf geen restaurant maar er zijn twee restaurants in de nabije omgeving. In de eetzaal worden kunt u zelf op elk uur van de dag koude en warme dranken nuttigen. Er is een lift en kamers aangepast voor minder validen. Er is een kleine bibliotheek en aan gasten die langer verblijven worden er keramiek cursussen aangeboden.

Omgeving

De omgeving is rustig en landelijk, met boomgaarden en hier en daar een originele ‘Horreo’ (graanschuur). Gijon ligt slechts op 3 kilometer en de Botanische tuinen van Gijon op 500 meter lopen. Dit hotel ligt op een unieke locatie, vlakbij de stad met al haar monumenten, musea en bezienswaardigheden, tussen kust en bergen. Activiteiten: Sportieve activiteiten in de nabije omgeving: golfen, tennis, paardrijden, duiken, kanoëen.

Dit traditionele Casona Hotel bij Gijón wordt aangeboden tijdens de onderstaande rondreizen van Ardanza:

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: