Aguilar de Campoo

Posada op Kloostercomplex. 26 kamers

Tussen de 75 en 100 euro per nacht. Kleinschalig, sfeervol en comfortabel.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Posada Monasterio Aguilar de Campoo

In het noorden van de provincie Palencia ligt het historische stadje Aguilar de Campoo. Het stadje bezit een opmerkelijke hoeveelheid stadspaleizen, kerken, kloosters en Romaanse monumenten. Het belangrijkste is het 12e-eeuwse Monasterio, een in sobere cisterciënzer stijl opgetrokken klooster aan de weg naar Cervera. Het doet nu dienst als cultureel centrum, met een museum voor Romaanse kunst. Aan het statige Plaza Mayor is de Colegiata de San Miguel een bezoek waard.

Indeling en faciliteiten

Op dit kloostercomplex bevindt zich ook een stijlvolle Posada met 26 kamers. Op de begane grond van het zorgvuldig gerenoveerde monumentale pand bevindt zich een receptie, een lounge met open haard en een restaurant waar uitstekende schotels bereid worden. De gerechten met paddenstoelen uit de regio zijn befaamd. Er is een uitgebreide wijnlijst.

Er zijn een aantal gastenkamers op de tweede verdieping van het oude pand, de overige kamers bevinden zich in een bijgebouw. Alle kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht.  Volledig ingerichte badkamers.
Er is een grote tuin met zitjes onder de schaduwrijke bomen. De omgeving biedt talrijke excursie mogelijkheden. De gasten van de Posada hebben gratis toegang tot het Klooster en een rondleiding met een ‘autoguia’.

Privé parkeerterrein, wasservice, Gift shop, Afstand tot treinstation: 4 km,
dichtstbijzijnde luchthaven 102 km.

* Dit hotel behoort tot de “Posadas Reales” van Castilië en León.

 Meer informatie? Naar het aanvraagformulier

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: