Candelario

"Posada Real" in bijzonder dorp. 10 kamers.
Tussen de 75 en 100 euro per nacht. Kleinschalig, sfeervol en comfortabel.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

no images were found

Posada de la Sal

Deze posada is een historisch gebouw met architectonische waarde uit de 18e eeuw in het dorpje Candelario. Het behoort tot het industriele erfgoed van deze plaats en was een van de gebouwen van de voormalige chorizo-worstenmakerij. Nu is het geheel gerestaureerd en zeer smaakvol ingericht. U wordt hier gastvrij ontvangen en kunt er genieten van de rust en het murmelende water van de dorpsfontein, welke u vanuit het open raam kunt horen.

Indeling en faciliteiten

Het kleine hotel heeft 7 standaardkamers, 2 superior kamers en ene suite. Elke kamer is ingericht in de stijlvolle, zachte tinten en prachtig meubilair en beschikt over comfortabele bedden, verwarming en een volledige ingerichte badkamer.

De Posada heeft een intieme patio en bij de receptie is een klein winkeltje waar een selectie van de beste locale producten uitgestald ligt.

Omgeving

Candelario is een prachtig dorpje wat oorspronkelijk een nederzetting was van herders uit Asturias en wat al in de Romeinse tijd genoemd wordt. Het dorpje met haar 103 huizen is in 1975 tot Cultureel-Historisch erfgoed verklaard. Het ligt op 74 kilometer van Salamanca en 7 kilometer van Bejar. Hier ligt de wieg van de Chorizo, welke aan het koninklijke hof geleverd werd tijdens het bewind van Alfonso XII.

Omgeving: Het bergachtige landschap van deze streek met haar kastanje en beukenbomen en de pijnbomen die typerend zijn voor het hooglandschap, vormen samen met de rivieren een gevarieerd en aantrekkelijk  landschap wat uitnodigt tot lange wandelingen en vele andere sportieve activiteiten.

Afstand tot Salamanca 75 km.

Dit hotel behoort tot de “Posadas Reales” van Castilla y León”

Meer informatie? Naar het aanvraagformulier

no images were found

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: