Torroja de Priorat

Drie luxe appartementen in monumentaal herenhuis
Tussen de 125 en 150 euro per nacht. Kleinschalig, elegant, exclusief en stijlvol.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Luxe Appartementen in hartje Priorat

Deze appartementen zijn gelegen in een monumentaal pand het centrum van Torroja del Priorat, een klein, authentiek bergdorpje met 150 inwoners aan de voet van de imponerende Montsant bergketen. In Torroja zetelt het hoofdkwartier van de D.O. Montsant. In 2007 zijn er op de 2e verdieping van dit pand, over een oppervlakte van 500m2  een drietal appartementen ingericht.

Indeling en faciliteiten

De appartementen zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Ze zijn ruim, licht en stijlvol ingericht, met veel aandacht voor details ingericht. Ze hebben een keuken en salon. Elke heeft twee slaapkamers/slaapvertrekken. Het grote appartement aan de voorkant kijkt uit over het dorp en heeft een slaapvertrek op de vide en een aparte slaapkamer. Grote open leefruimte en keuken. Het appartement aan de zijkant heeft schitterend zicht op het Montsant bergmassief. Elk heeft een eigen badkamer. Alle bad- en bedlinnen is aanwezig. Verwarming, airco. Muziekinstallatie. Wi-fi. TV wordt op verzoek geïnstalleerd.

De drie appartementen zijn gelegen rondom een grote, open salon met schitterend uitzicht op de omgeving en de Montsant. Hier is ook een ruim terras waar u kunt genieten van de stilte en de vogels en ‘s avonds naar de sterren kunt kijken. Er is een bibliotheek met uitgebreide informatie over de Priorat wijnregio. Verder is een ruimte met spellen en een pingpong tafel. Op verzoek wordt ontbijt en/of diner voor u bereid. Er zijn fietsen te huur.

Wijnproeverijen en bodegabezoek

Vanuit uw accommodaties worden op verzoek wijnroutes naar (exclusieve) bodega’s en olijf-olie routes/proeverijen georganiseerd. Ook kan men u uitgebreide informatie geven over de vele wandelroutes in de Montsant en excursie mogelijkheden in de omgeving.

Omgeving

In Torroja de Priorat is één winkeltje, tegenover het pand. Het is de gehele dag geopend en heeft alle eerste levensbehoeften en vers brood in de ochtend. Er is een bar waar u ook kunt ontbijten en lunchen. Op 150 meter bevindt zich de een informatiecentrum en winkel met allerlei producten uit de omgeving, waaronder natuurlijk wijn. Vanuit hier worden ook diverse excursies georganiseerd.

Afstanden: Falset, 20 min. Treinstation Marca-Falset 25 min. Reus, 35 min. Tarragona 45 min, Barcelona, 90 min.

Deze accommodatie maakt deel uit van de:

Fly drive 8 dagen bruisend Barcelona en groen, glooiend Priorat

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: