Appartement La Goya

Comfortabel appartement met 1 slaapkamer. Max 3 personen
Tussen de 100 en 125 euro per nacht. Kleinschalig, bijzonder, authentiek en charmant.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Comfortabel appartement in de wijk Salamanca

Dit comfortabele en lichte appartement ligt in de Barrio de Salamanca en is geschikt voor 2/3 personen. Het appartement ligt dichtbij metrostations ‘Lista’, ‘Goya’, ‘Núñez de Balboa’ en ‘Manuel Becerra’. De wijk Salmanca is de wijk die grenst aan het prachtige Retiro park en de historische binnestad van Madrid.

Indeling en faciliteiten

Woon/eetkamer met zitbank, fauteuils, eethoek, TV en een bureau met toegang tot internet, volledig ingerichte keuken met koelkast met ruim vriesvak, keramische kookplaat, oven, vaatwasmachine en wasmachine, Er is een slaapkamer met 2-persoonsbed en, in een af te sluiten gedeelte, een 1-persoonsbedfauteuil. Badkamer met bad en wc; centrale verwarming. Inbegrepen: Elektriciteit, water, gas, bed- en badlinnen, eindschoonmaak. Bij de woonkamer is een balkon. Er is een lift in het gebouw.
Bijzonderheden: Bij aankomst moet een borgsom betaald worden.

De omgeving

De wijk Salamanca staat het bekend als de rijke buurt van Madrid. Hier vindt u chique restaurants, dure hotels en een paar van de meest luxueuze boetieks.
Hier bevinden zich ook verschillende interessante monumenten, galeries en musea. In het zuiden van de wijk staat op Plaza de Colón een monument  dat de ontdekking van Amerika in 1492 herdenkt, met Christopher Columbus (Christobal Colón in het Spaans) op de top.  Rondom het plein staat een  aantal schitterende gebouwen zoals de Biblioteca Nacional en het Museo Arqueológico Nacional. In dit laatste museum bevinden zich schatten van oude beschavingen uit Italië, Griekenland, Cyprus en Egypte.

Meer informatie? Naar het aanvraagformulier

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: