Interview Jan en Dolly

In 2020 voor de 6e keer met Ardanza op reis!

Beste Anne, Ellen, Arco,

Wij zijn Dolly en Jan van Maren, gepensioneerd onderwijzeres en oogarts.
Sind 1980 bergwandelen wij in de Spaanse Pyreneeën.
In 2003 na het afscheid van de praktijk en de patiënten hebben wij de GR 11 gelopen.
In 6 weken van de Atlantische Oceaan naar de Middellandse zee.

In 2013 zijn wij via internet bij jullie terecht gekomen.

De eerste reis ging naar de Sierra Nevada, waar we onder ons het Alhambra zagen liggen, de week daarop zagen wij vanuit het Alhambra de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada. Na Cordoba naar de Sierra Norte, vervolgens naar Conil de la Frontera aan het strand, naast het huisje is een leuk restaurant waar we iedere avond de zon in de zee konden zien zinken.

De plekken waar we steeds naar terugkeren (en hopelijk nog vele malen zullen doen) zijn de bergen bij Grazalema en de Zee bij Conil de la Frontera.

De Spaanse Pyreneeën zijn sinds 2012 wat te hoog voor ons 77 en 78 jaar oud, maar de bergen in de Sierra Grazalema en De Sierra Nieves kunnen we nog goed baas.

De 5 reizen die wij hebben gemaakt met Ardanza waren perfect georganiseerd, alles klopte!! In April gaan we voor de 6 maar zeker niet de laatste keer met jullie op reis.

Groetjes,
Jan en Dolly van Maren

 

Noot Ardanza: Voor dhr. en mevrouw van Maren maken we elk jaar met veel plezier een reis op Maat van bijna 4 weken in het zuiden van Andalusië! Zoals aan de prachtige beelden te zien is zijn het beide fervente wandelaars en levensgenieters!

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: