Reisverslagen
   

Oproep!

Voor deze site van Ardanza willen we u graag uitnodigen om uw mooiste, gekste of meest bijzondere vakantie ervaring in Spanje met ons te delen. Ook de allermooiste foto's zijn natuurlijk welkom.

De verhalen en reacties van reizigers

Spanje en Portugal zijn landen met een enorme diversiteit aan landschappen en culturele rijkdommen.

Net zo verschillend zijn de routes en manieren om deze landen te verkennen. In deze rubriek ziet u een greep uit de verslagen van reizigers die de afgelopen 12 jaar met Ardanza op stap gingen en hun ervaringen en beelden met ons en u willen delen. We hebben een selectie gemaakt uit de reacties die er binnenkomen over de verschillende regio’s om u zo een zo divers mogelijk beeld te kunnen schetsen.

Van korte reactie tot lange verhalen

U vindt in deze rubriek korte reacties en prachtige lange verhalen met beelden van bijzondere routes die afgelegd zijn: Van een solo-reis van bijna 6 weken van Noord naar Zuid Spanje, van routes langs luxe Paradores en “Strandvakanties, maar dan anders” tot  romantische huwelijksreizen en ‘slow’wandelen met een ezel. Elke reis is uniek, want we kijken en beleven een bestemming allemaal op onze eigen manier.  Door deze verhalen krijgen wij zelf ook nog steeds mooie tips voor te bezoeken locaties, waar te eten, wat niet te missen, etc!
Het is een mooi overzicht van de zeer uiteenlopende reizen die Ardanza de afgelopen 15 jaar voor haar klanten georganiseerd heeft.

Inside Tips

Al lezend krijgt u vele ‘inside’ tips voor mogelijke routes en locaties, prachtige plekjes om te verblijven, heerlijke gerechten en wijnen, mooie ontmoetingen en bijzondere ontdekkingen. Zo doet u wellicht inspiratie op voor een volgende bezoek aan Spanje.

Uitnodiging

Wij zijn heel blij met de bijdragen aan deze rubriek, en willen uiteraard iedereen heel graag bedanken die de tijd heeft genomen om de ervaringen op papier te zetten die u hier kunt lezen.
We nodigen u van harte uit ons uw reisverslag, een reactie of een mooie anekdote te mailen, ook beelden zijn uiteraard heel welkom!

Met dank,

Ardanza,

Arco Schuurman
Anne Middelkamp
Ellen van der Woude

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: