Zuid Oost Spanje op Maat

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

2 oktober 2021

Beste Anne Middelkamp en medewerkers,

Weer terug in het herfstige Nederland kunnen wij terugzien op een nieuwe Spaanse reis, dit jaar naar Zuidoost Spanje, die geheel beantwoordde aan de hoge verwachtingen. Uit het verleden kennen we de standaarden van Ardanza, we zijn ook nu niet teleurgesteld. Veel dank derhalve voor de goede voorbereiding.

Hotel aan de voet van een majestueus kasteel

Het viertal accommodaties was prima. Dat gold in het bijzonder voor het hotel in Xátiva, waar wij vijf nachten verbleven. Het is prachtplek aan de voet van een majestueus kasteel, gelegen in een prachtige tuin waar tijdens ons verblijf tal van bloemen sterk geurden. In het bijzonder mag het restaurant genoemd worden. De keuken was, zeker gelet op de prijs-kwaliteit verhouding, voortreffelijk, we hebben er een heerlijke tijd gehad.

Toledo en Cuenca in Castilië la Mancha

Wij wilden graag ook nog Toledo zien, waar de Hacienda een stijlvol stadshotel bleek te zijn met alweer een voortreffelijke keuken. Om ook Toledo is ons program op te nemen moest er wat langer worden gereisd, maar het gebied waar we doorheen reden was zeer fraai. Dat gold meer in het bijzonder voor de befaamde molens van La Mancha en het stadje Cuenca waar we in een parador een tussenstop hadden.

Goede service en prettige bediening

De kwaliteit van de hotels toonde zich ook in goede service en prettige bediening. Ook dat is de klasse die wij van Ardanza kennen. In één van de hotels hoorden we dat “de mensen van Ardanza altijd vroegen de gasten heel goed te behandelen”. Noteer dat met ere! Wij mochten ervan profiteren.

Het is toch best bijzonder dat we na vier Ardanza-reizen nu mogen constateren dat we geen enkele keer teleurgesteld werden. Onze waardering voor de zorgvuldigheid waarmee u de hotels hebt uitgezocht voor uw aanbod, de handtekening van Ardanza is herkenbaar en van uitstekende kwaliteit.

Een prachtig land

We hebben nu een aardig deel van Spanje gezien, het is een prachtig land. Ik weet dat er nog wel wat plekken te bezoeken zijn met prima Ardanza-hotels, maar ik wil voor dit moment met die constatering volstaan.

Zeer veel dank nogmaals, het gaat alle medewerkers van Ardanza goed.

Met vriendelijke groeten,
Eimert en Joke van Middelkoop

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: