Aanvraagformulier

Werkwijze en Informatie

Na ontvangst van uw aanvraag zenden wij u binnen 4 werkdagen een vrijblijvende offerte per e-mail. Mogelijk nemen wij contact op mochten we nog vragen hebben of wat mogelijkheden met u willen doornemen. Uw boeking wordt definitief gemaakt na uw akkoord. Per post ontvangt u een boekingsbevestiging en 1e factuur voor de aanbetaling van de reissom. Het restant dient uiterlijk zes weken voor vertrek te zijn betaald, u ontvangt hiervoor een 2e factuur. 

Verzekeringen

Een reisverzekering is voor alle reizen van Ardanza verplicht en een annuleringsverzekering wordt aangeraden. Ardanza is tussenpersoon voor de verzekeringen van de Europeesche en regelt deze verzekeringen desgewenst voor u. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek algemeen - verzekeringen.

In de rubriek algemeen kunt u praktische informatie over de reizen van Ardanza vinden en de algemene voorwaarden van Ardanza.

Accommodaties

Hieronder vindt u beelden van de accommodaties van dit fly drive Portugal arrangement 13, 15 of 18 dagen Natuur en Cultuur. De 'vanafprijs' voor de reis is gebaseerd op de eerste keuze per locatie. Bij andere keuzes is mogelijk een hogere reissom van toepassing. Ook kunt u hier aangeven of u deze reis mogelijk wilt uitbreiden naar een 15 of 18 daagse rondreis Portugal Natuur en Natuur, met een verlenging in Porto of de Alentejo.

Tarieven gebaseerd op 2 personen in tweepersoonskamer. Onder voorbehoud van beschikbaarheid, reisdagen en accommodatie keuze.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Aanvraagformulier 13, 15 of 18 daagse rondreis Portugal Cultuur & Natuur

U kunt met dit formulier uw reis aanvragen. U kunt het invullen en on-line verzenden door middel van de button onderaan.

NB: Vul eerst alle velden in en verstuur uw aanvraag, voordat u naar een andere pagina gaat anders bent u uw gegevens kwijt. De velden met een sterretje (*) zijn verplichte velden.

Deze reis nog terugkijken in een nieuw venster/tabblad

1e persoon

2e persoon

Mogelijk neemt Ardanza eerst contact met u op

Reiskeuze

Dit kan ook een periode zijn waarbinnen vertrek mogelijk is

Accommodatie keuze 13 dagen Portugal

3 overnachtingen
3 overnachtingen
3 overnachtingen
3 overnachtingen

Verlenging

Bij een keuze voor een verlenging kunt u bij de nieuwe velden een keuze maken met welke accommodatie u de reis wilt verlengen. Wilt u afwijken van de standaard aangegeven overnachtingen dan verzoeken we u dat aan te geven bij het keuze menu. In dat geval neemt Ardanza eerst contact met u op. Ardanza zal de verlenging(en) uiteraard in de standaard route proberen in te passen voor de meest logische routevolgorde.

Accommodatie keuze verlenging

Hier kunt u een keuze maken voor mogelijk gewenste verlengingen
2 overnachtingen
2 overnachtingen
3 overnachtingen
3 overnachtingen

Andere indeling van de reis of aanvullende wensen

Huurauto

In de reissom zit standaard een huurauto categorie BB, bijv. een Renault Clio, Opel Corsa of Peugeot 208 of gelijkwaardig

Verzekeringen

Verzekering via Ardanza

Een reisverzekering is verplicht voor uw reizen met Ardanza, desgewenst kunt u deze verzekering via Ardanza afsluiten.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: