Interview Stijn & Leandra

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Met Ardanza op huwelijksreis in 2008 (en daarna nog 4 keer!)

Dit jaar, in 2020, bestaat Ardanza 20 (!) jaar en we waren ontzettend nieuwsgierig naar de favoriete stekkies, de leukste ontmoetingen en bijzondere avonturen van de reizigers die in de afgelopen 20 jaar met ons op reis zijn geweest. We vroegen dat bijvoorbeeld aan Stijn en Leandra, waarvoor we in 2008 hun huwelijksreis mochten organiseren. Daarna zijn zij nog 3 keer met Ardanza op pad geweest en dit jaar gaan ze weer, en wel een maatwerk reis naar La Rioja, Navarra en Baskenland…

Eerst even voorstellen

Hallo, Wij zijn Stijn en Leandra uit Eindhoven, Stijn is werkzaam als administratief medewerker bij Rabobank Nederland en Leandra is werkzaam als octrooi gemachtigde bij Océ in Venlo. We wonen met zijn tweetjes in Eindhoven net buiten het centrum en houden van reizen, theater, muziek, fietsen, wandelen, culinair genieten (lekker uit eten met een goed glas wijn).

Hoe kwamen jullie bij Ardanza terecht?

We gaan al met Ardanza op vakantie vanaf 2008. De eerste keer was ook meteen een heel bijzondere keer, dit was namelijk onze huwelijksreis. Dat we naar Spanje wilde waren we al aan uit, maar hoe en waar was nog een vraag. Na veel google uurtjes uiteindelijk op de site van Ardanza terecht gekomen. Hier stonden wel hotels op die aan onze smaak voldeden. Na telefonisch contact gehad te hebben destijds kwam er een mooi voorstel voor onze huwelijksreis. Deze was ook onvergetelijk. We zijn naar Andalusie geweest en hebben daar een rondreis gemaakt We zijn naar Sevilla, Cordoba, Granada, een prachtig landhuis bij Ronda in de buurt en tot slot naar Costa de la Luz. Het was een fantastische honeymoon!!

Wat vind je bijzonder aan Spanje en Portugal ?

De vraag wat wij bijzonder aan Spanje en Portugal vinden zijn meerdere zaken. Te weten de natuur, de mensen (vooral in Portugal zijn ze erg aardig, Spanje ook maar Portugal nog iets vriendelijker), de wijn, het lekkere eten en de mooie steden.

Naar welke plek zou je graag nog eens terug gaan? Waarom?

De plek waar we graag nog eens terug naar toe zouden gaan (en zelf ook al 2 keer terug zijn geweest) is een hotel in de Pre-Pyreneeën in Catalonië. Dit hotel is wel zo geweldig, super gastvriendelijk en service van erg hoog niveau, en erg lekker eten. Het ligt midden tussen de bergen, je kunt er prachtig wandelen het is er gewoon fantastisch!

Wat was het gekste wat je ooit meemaakte in Spanje of Portugal?

Het gekste wat we ooit hebben meegemaakt vond ik toch wel dat we (waar weet ik niet meer precies) maar dat was volgens mij 2013 in Portugal ergens dat we ergens een soort snelweg afgingen en direct midden in een markt terecht kwamen met de auto waar je ook gewoon door mocht rijden (en ook wel moest want je kon ook geen kant uit).

Wat is voor jullie de reden om voor Ardanza als reisorganisatie te kiezen?

De reden dat we al 4 keer met Ardanza op vakantie zijn geweest is om meerdere redenen:

  • De persoonlijke super vriendelijke benadering
  • De geweldige locaties
  • Het plezier vooraf door eerst een uur met Anne over de reis aan de telefoon te hangen ((-:
  • De goede voorbereiding en super fijne reisbescheiden waar zoveel in staat en zo super duidelijk is

Groetjes,

Leandra en Stijn

Stijn en Leandra hebben de onderstaande reizen met Ardanza gemaakt, allemaal op maat voor hen aangepast omdat ze altijd graag wat langer dan de standaard 15 dagen op pad gaan!

  1. Cultuur & Natuur rondreis Andalusië (deze hebben we natuurlijk extra feestelijk aangekleed omdat dit hun huwelijksreis was!)
  2. Cultuur & Natuur rondreis Portugal
  3. Cultuur & Natuur rondreis Catalonië
  4. Natuur rondreis Alentejo met verlenging Lissabon
  5. En in 2020 gaan zij de Rondreis La Rioja, Navarra en Baskenland maken!
 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: