Hotel Pintor el Greco

Centraal gelegen stadshotel

Fijn hotel met alle voorzieningen. Ideale uitvalbasis voor het verkennen van Toledo

Tussen de 100 en 125 euro per nacht. Kleinschalig, bijzonder, authentiek en charmant.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Hotel in monumentaal pand in hartje Toledo

Hotel Pintor el Greco, gelegen in de Joodse wijk van Toledo is een typisch huis uit de 17e eeuw, ooit gebruikt als bakkerij. Het is één van de wijken met de meeste historie en traditie van de stad, u vindt in de directe omgeving de belangrijkste musea en kerken van de stad.

Indeling en faciliteiten

Het hotel is compleet gerenoveerd met behoud van de oude gevels en de patio met fontein en galerijen. Het hotel heeft 60 lichte en aangename kamers rondom de patio, allen van alle moderne gemakken voorzien zonder de authentieke sfeer van dit oude huis te verliezen. Moderne badkamers met haardroger. Gratis Wi-fi. Het hotel heeft een eigen parkeergelegenheid (euro 14,- per dag. Kan niet tevoren gereserveerd worden. In de directe omgeving is verder voldoende parkeergelegenheid). Bibliotheek, was-service, rook-vrij hotel. 24 uurs receptie, lift. Het hotel heeft geen eigen restaurant maar er zijn verscheidene restaurants in de buurt waar u een lunch of diner kunt nuttigen.

Omgeving

De locatie is ideaal met parkeergelegenheid, tuinen, winkels en een prachtig uitzicht op “Los Cigarrales”, de typische landhuizen langs de oevers. Monumenten die u niet kunt missen zijn het klooster van San Juan de los Reyes, de kerk van Santo Tome met El Grecos meesterwerk “de begrafenis van de Conde de Orgaz”, het huis museum van El Greco, de Tránsito synagoge, de Santa Maria La Blanca synagoge en natuurlijk de Kathedraal.

Deze accommodatie maakt deel uit van de Cultuur&Natuur rondreis door Midden Spanje

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: