Málaga & Costa de la Luz 2021

17 dagen Málaga en Costa de la Luz

Beste Anne en Arco,

Het is ons heel goed bevallen aan de Costa de la Luz.
Na een driedaagse start in Malaga ( prachtige stad) arriveerden wij in ons huis op de Finca in La Muela vlakbij Vejer de la Frontera.

Heerlijk 14 dagen op één plek

We hebben ervoor gekozen om veertien dagen op één plek te blijven en van daaruit te wandelen en uitstapjes te maken naar Vejer de la Frontera, Tavira, Cadiz, Jerez de la Frontera, Medina Sidonia en de kust. Een focus op een klein gebied heeft voor ons goed gewerkt. Meer tijd, meer rust en minder kilometers. Helaas medische zorg nodig gehad maar dat was ook prima te organiseren.

Hoogtepunten: klif- en strandwandelingen & lekker eten!

Enkele hoogtepunten: de lange klif- en strandwandelingen bij Bolonia, Valdevaqueros, El Roqueo en de vuurtoren van Trafalgar. En natuurlijk ook de duik in zee. We hebben o.a. heerlijk gegeten bij El Jardin del Califa in Vejer en in Restaurant Patria in Patria ( de zon in de zee zien zakken)

Wandelen met het boekje van Anne

Het was heel leuk om het spektakel van de kitesurfers te aanschouwen bij Tarifa en rond te kijken in de haven.
Het beklimmen van de Torre Tarifa in Cádiz is een aanrader. Wat een uitzicht. De wandeling uit het boekje van Anne is een must. Het is een mooie zoektocht door de nauwe straatjes en ruime pleinen. Ook het leren kennen van Vejer was zeer de moeite waard en heel leuk in de avond.

Onze tuin met sinaasappels, mandarijnen, citroenen en avocado’s.

In “onze” tuin groeien de sinaasappels, mandarijnen, citroenen en avocado’s. Er waren prettige hoekjes om in de zon te zitten. In het donker terug rijden was wel een uitdaging. We raakten in korte tijd thuis in een klein en fijn gebied met dank aan de tips en informatie.

Hartelijke groet,
Anja van Halem en Klaas Groot
9 oktober 2021

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: