Spanje

Verrassende plekjes

Wat dacht u van logeren in een bedoeinentent een uurtje ten zuiden van Valencia bijvoorbeeld. Of in een klooster in de Sierra Norte bij Sevilla. In een romantisch kasteel in de glooiende wijngaarden van de Emporda. Of in een grot...

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Bijzondere en kleinschalige accommodaties in heel Spanje

Bij een bijzondere reis hoort een fijne plek om te overnachten. Een accommodatie waar u gastvrij ontvangen wordt, zich op uw gemak voelt en waar u alles aantreft wat uw verblijf aangenaam maakt.

Authentiek en gastvrij

Ardanza selecteert voor u de mooiste en meest charmante verblijfsmogelijkheden in Spanje. Een groot landhuis voor de hele familie, een sfeervol appartement in hartje Sevilla, een romantisch stadshotel in Valencia of een fijne vakantiewoning aan de Costa de La Luz. Van een prachtig gelegen Finca of Cortijo tot stijlvolle Parador, Ardanza biedt accommodatie op maat in heel Spanje voor individuen en kleine groepen. We kennen vrijwel elke aangeboden accommodatie persoonlijk en doen u graag een vrijblijvend voorstel voor een route op maat.

In hartje stad

Alle stadsaccommodaties vindt u in de centra van de diverse steden. In Sevilla in de historische wijk de Barrio Santa Cruz, In Granada in de Moorse wijk het Albaicin, In Barcelona in de hippe wijk El Born en in Valencia in de leuke wijk El Carme, om maar een paar voorbeelden te noemen. De directe omgeving is vaak autovrij gebied en alle belangrijke bezienswaardigheden zijn op loopafstand, naast natuurlijk de gezellige terrasjes en tapasbars.

Of middenin de natuur

Wanneer u buiten de stad verblijft dan is dat of in een klein, authentiek dorpje of middenin een van de prachtige natuurgebieden. Zijn de accommodaties afgelegen dan is er altijd een restaurant waar u ‘s avonds uw diner kunt gebruiken zodat u niet meer de auto in hoeft.

Van eenvoudige maar comfortabel tot luxe…

Om u een idee te geven van de mogelijkheden vindt u in deze rubriek een overzicht per regio. U kunt regio’s op de kaart selecteren of het keuzemenu hiernaast gebruiken. Een indicatie van tarieven per overnachting vindt u naast elke omschrijving. Omdat prijzen sterk variëren per seizoen en “puentes” (hoogtijdagen en lange weekenden) worden alleen een prijsklasse weergegeven.

Kom regelmatig kijken naar nieuwe aanwinsten.

Neem contact op met Ardanza voor een vrijblijvend voorstel voor uw verblijf in Spanje.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: