Rondreizen Spanje en Portugal

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Reizen met Ardanza naar Spanje en Portugal

Boek zorgeloos uw rondreis naar Spanje of Portugal 

Met Ardanza kunt u zorgeloos op reis naar Spanje en Portugal. Omdat Ardanza al ruime 16 jaar een standplaats heeft in Spanje kunnen u deskundig adviseren en ondersteunen.

Ontspannen op pad met Ardanza want:

  • Zekerheid met SGR garantieregeling
  • Ardanza Reizen is tussenpersoon voor a.s.r, en u kunt eenvoudig via onze website uw reis-en of annuleringsverzekering afsluiten
  • Uw overnachtingen zijn in kleinschalige accommodaties waar bijna altijd een aanspreekpunt (receptie) ter plekke is voor vragen en wensen,
  • Ardanza is 24/7 bereikbaar tijdens uw reis
  • Repatriëringsgarantie bij de Fly&Drive arrangementen
  • Ondersteuning ter plekke van onze lokale contactpersonen en Anne en Arco zelf! 

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Ardanza Reizen is uiteraard aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de SGR, dat geeft extra zekerheid. Ook in 2023 ontvingen we weer het SGR certificaat! 

 

 

 

Goed verzekerd op reis

Ardanza adviseert een goede reis – en annuleringsverzekering af te sluiten. Ardanza Reizen is tussenpersoon voor a.s.r. en u kunt eenvoudig via onze website uw reis-en of annuleringsverzekering afsluiten. De a.s.r. biedt een standaard-, en een Allrisk-annuleringsverzekering aan met een uitgebreidere dekking.
NB: Helaas kunnen we deze verzekeringen niet verzorgen voor reizigers woonachtig in België.

Andere reisverzekeraars

Vaak loont het de moeite om bij uw eigen verzekeringsmaatschappij te informeren naar de (aanvullende) mogelijkheden voor een reis en/of annuleringsverzekering. Controleer altijd zelf of een verzekering al dan niet dekking biedt in uw specifieke geval en voor uw reisplannen.

Ondersteuning tijdens uw reis door Spanje en Portugal

Ook tijdens uw reis bent u verzekerd van goede en betrouwbare ondersteuning. Wij zijn altijd bereikbaar mocht dit nodig zijn. U ontvangt bij uw reisbescheiden uitgebreide informatie over bereikbaarheid en wat te doen in het geval van een probleem. Mocht er tijdens uw reis een reisbeperking worden opgelegd, dan passen wij het reisschema graag in overleg met u aan, en indien nodig, zorgen wij ervoor dat u snel naar huis toe kunt.

Ardanza staat voor u klaar voor hulp en bijstand, bijvoorbeeld in geval van een repatriëring. De lijnen zijn kort bij onze kleinschalige organisatie, u wordt snel geholpen en hebt een vertrouwd en zeker aanspreekpunt tijdens de gehele reis.

Hebt u nog vragen? bel ons!

Ardanza is bereikbaar tijdens kantooruren van 10:00 – 18:00 uur op +31 (0)35 691 22 75  (u wordt dan kosteloos doorgeschakeld naar Anne en Arco in Spanje) maar bij dringende vragen natuurlijk ook mobiel of per whatsApp: +31 (0)6 278 63 776.

 

 

 

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: