Overzicht verzekeringen

Doorlopende verzekering

Als u meerdere malen per jaar op vakantie gaat is het al snel voordeliger om een doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering te nemen. Handig, want u sluit deze één keer af en u hoeft er nooit meer naar om te kijken.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Overzicht reisverzekeringen

Ardanza is tussenpersoon voor de reis- en annuleringsverzekeringen van de a.s.r. verzekeringen.
U kunt via Ardanza hieronder uw reisverzekering en/of uw annuleringsverzekering afsluiten.

 

 

1. Kortlopende Reisverzekering

De reisverzekering voor wintersport, vakantie of andere korte reis

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die u verwacht. Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van de a.s.r. is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra’s bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert!

Altijd een reisverzekering op maat

U stelt uw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. U kiest een Europa- of Werelddekking en selecteert vervolgens de variant BasisComfort of Optimaal. Daarna kunt u de verzekeringen uitbreiden met diverse dekkingen, zodat de verzekering volledig aansluit op uw reis.

1A. Basis

Met de Basis-reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis. Zo heeft u bijvoorbeeld recht op een vergoeding als u per ongeluk iets stukmaakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft.

1B. Comfort

De Comfort-reisverzekering van de a.s.r. biedt ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage.

1C. Optimaal

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de a.s.r. perfect voor u. Wij hebben hiervoor een uitgebreide reisverzekering samengesteld, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn bijvoorbeeld standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico!

Voor informatie over de aflopende reisverzekering klikt u hier.

Om deze verzekering via Ardanza af te sluiten klikt u hier.


 

2. Kortlopende Annuleringsverzekering

De Kortlopende annuleringsverzekering op maat

U kunt de Kortlopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. Kies voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering*. Beide gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen. Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw kortlopende annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen.*

* Heeft u al een reis geboekt? Zorg er dan voor dat u de annuleringsverzekering binnen 7 dagen na het boeken afsluit. Sluit u de kortlopende annuleringsverzekering later af? Houd dan rekening met het volgende: we vergoeden geen schade als u uw reis wilt annuleren of afbreken om een reden die al bestond of bekend was in de 3 maanden voordat u de kortlopende annuleringsverzekering afsloot.

Allrisk Annuleringsverzekering

Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt.** Zo kunt u uw vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat u onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. In onze voorwaarden leest u wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

** = U kunt géén beroep doen op de Allrisk Annulering wanneer u geen zin heeft in de vakantie, u vindt dat het te veel regent of vervelend weer is, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of u vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering heeft.

Voor informatie over de aflopende annuleringsverzekering klikt u hier.

Om deze verzekering via Ardanza af te sluiten klikt u hier.


 

3. Doorlopende reis- en annuleringsverzekering

NB: Voor vragen over de doorlopende reis- en annuleringsverzekering verzoeken we u om contact op te nemen met a.s.r.

Vaker op vakantie? Met een doorlopende reisverzekering van de a.s.r. bent u altijd goed voorbereid. Ongeacht de bestemming: naar de zon, de sneeuw, een stad of waarheen u ook gaat. Want soms is de reis zelf het doel. En als een boeking onverwacht niet doorgaat, of u voortijdig naar huis moet, is er de doorlopende annuleringsverzekering.

Verzekering op maat

De Doorlopende Verzekering voor Reizen stelt u zelf samen. De reisverzekering biedt u de varianten BasisComfort en Optimaal. Bij de doorlopende annuleringsverzekering kiest u Annulering of Allrisk Annulering. En natuurlijk kunt u de dekkingen voor reis en annulering combineren! Daarnaast zijn diverse aanvullende dekkingen beschikbaar, zodat de verzekering volledig aansluit op uw reizen. Het is ook mogelijk een hoger bedrag te verzekeren. Deze dekking is alleen afsluitbaar in combinatie met een doorlopende reisdekking. Het maximum verzekerd bedrag per verzekerde per reis is € 3.000,-. Het maximum verzekerd bedrag per verzekering per jaar is € 12.000,-.

Kinderen gratis meeverzekerd

Heeft u een kind dat jonger is dan 5 jaar? Dan kunt u hem of haar gratis meeverzekeren. Vanaf dat moment geldt deze verzekering onbeperkt. Dus ook als uw kind ouder wordt.

Voor informatie over de doorlopende reis- en/of annuleringsverzekering klikt u hier.

Om deze verzekering direct bij a.s.r. af te sluiten klikt u hier.

NB: Indien u een doorlopende reis- en annuleringsverzekering wenst af te sluiten dan kunt u het annuleringsgedeelte bij de reisverzekering mee verzekeren!

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: