Ardanza recepten

Spanje en Portugal op tafel? Spaar de Ardanza recepten!

Wij van Ardanza zijn gek op lekker eten! En vooral van pure en eerlijke gerechten, bereid met lokale producten. Waar we ook naar toe gaan in Spanje en Portugal, we proberen iets van de kaart wat we nog nooit eerder gegeten hebben.
Nu hebben we iets leuks bedacht! Twee keer per jaar kiezen we een van onze favoriete gerechten uit de Spaanse en Portugese keuken en daar maken we een mooie receptkaart van. Die kunt u nu allemaal sparen!

Ja, die wil ik wel!

Wanneer u hieronder u naam en e-mail adres invult dan ontvangt u onze recepten in uw mailbox! U bent dan ook automatisch geabonneerd op onze maandelijkse nieuwsbrief waarin we u op de hoogte houden van ons reisaanbod, aanbiedingen en de nieuwe receptenkaarten.

¡ Buen provecho ! Bom apetite!

Onze favoriete recepten!

Het zijn er nu vier – met als eerste de moeder van alle Spaanse vegetarische tapas: De aardappelomelet oftewel de Tortilla. Met onze geheimtip waarmee u de áller lekkerste tortilla op tafel tovert die zelfs op een sjiek buffet niet misstaat. Lekker mee op de picknick, als lunchgerecht. Eerlijk en simpel, sabroso! 

En dan de Portugese Piripiri olie waarmee u in een handomdraai alle gerechten een pittige Portugese twist geeft. Heel leuk om zelf te maken en in een mooie fes een superleuk cadeautje! Gebruik het als marinade of in een salade, Bon apetit!

De twee nieuwste recepten zijn ook beide klassiekers waarmee u het vakantiegevoel meteen weer oproept of als voorpret voor uw volgende reis naar Spanje of Portugal. 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: