Peramola

Landelijk gelegen viersterrenhotel. 41 kamers

Tussen de 125 en 150 euro per nacht. Kleinschalig, elegant, exclusief en stijlvol.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Hotel Peramola

In het voor Pyreneeën gebergte, 46 km ten zuiden van Seu d’Urgell ligt dit viersterren verwen-hotel, net buiten het dorpje Peramola en aan de voet van een indrukwekkend bergmassief. De familie Pallarés beheert al sinds 1763 dit hotel. De huidige eigenaar, Joan Pallarés, vertegenwoordigt de tiende generatie. De ontvangst is uitermate gastvrij en professioneel.

Indeling en faciliteiten

De meeste gastenkamers zijn nu in een nieuw gebouw. (Grand Comfort rooms) Ze zijn ruim (circa 40m2), prima uitgerust met telefoon, televisie (met schotelantenne), airconditioning, centrale verwarming, wifi en een volledig ingerichte badkamer met jacuzzi. Ze hebben een privé terras met uitzicht op de tuin en de imponerende omgeving. Bij deze kamers is het gebruik van de sauna inbegrepen. Er zijn in totaal 41 kamers.

Het oorspronkelijke gebouw, waar zich vroeger de kamers bevonden, is erg sfeervol. Daar is nu de receptie, enkele salons en het restaurant, dat al vele gastronomische prijzen heeft gewonnen en dat Catalaanse en internationale gerechten serveert. Er is een uitstekende en zeer uitgebreide wijnkaart. Er worden in dit hotel diverse kookworkshops gehouden. Er zijn nog een aantal kamers (Comfort rooms) in het hoofdgebouw, deze zijn wat kleiner dan in de annex.

Bij het hotel is een tuin, een zwembad, een tennisbaan, voetbalveld en sauna.
Golf: Aravell Golf Andorra, (circa 30 km), Golf Ribera Salada (circa 20 km).

Omgeving

Wandelen

Direct vanuit het hotel zijn talloze prachtige wandelmogelijkheden, van eenvoudig en kort tot aan lange en meer uitdagende routes. Aan de receptie heeft men alle informatie en kaartmateriaal.

Excursiemogelijkheden

Andorra, natuurpark Cadí Moixeró, de kathedralen van Seu d’Urgell en Solsona. Op iets grotere afstand: de dorpskerken in de vallei van Boí-Taüll en Nationaal Park van Aiguës Tortes, vallei en klooster van Nuria, Vall d’Aran. 
Afstand van Barcelona (en luchthaven): 150 km, circa 2 uur 15 minuten rijden.

Deze accommodatie maakt deel uit van de 15 daagse fly drive Cultuur&Natuur route Catalonië

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: