Wandelen met een ezel
   

reissom vanaf
€ 1.295 p/p*

€  795 voor 1e kind vanaf 2 jaar**, €  475 voor 2e kind vanaf 2 jaar**

Incl. Retourvluchten, luchthavenbelastingen, huurauto categorie BB Citroen C3 of gelijkwaardig, ongelimiteerd aantal kilometers, luchthavenafleveringskosten, WA/BA verzekering, lokale belastingen en tweede bestuurder gratis.

* Prijzen zijn gebaseerd op 2 personen in een tweepersoonskamer.
** Bij een route met kinderen vanaf 2 jaar zijn de prijzen gebaseerd op een verblijf in een familiekamer. Verblijf in aparte tweepersoonskamers is desgewenst ook mogelijk tegen een toeslag.

Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid en reisdagen.

Vraag een offerte aan

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Wandelen in Midden Spanje met een ezel

  – 8 daagse fly&Drive met 4 dagen wandelen – 

Ontdek het Spaanse binnenland vergezeld door een ezel! Uniek wandelarrangement voor het hele gezin over eeuwenoude paden door prachtig, vriendelijk glooiend landschap met  kleine dorpjes, groene heuvels, door bossen en langs riviertjes. Aangemoedigd door hun nieuwe vriend zullen je kinderen moeiteloos wat kilometers maken. En natuurlijk mogen ze op de rug van de vriendelijke viervoeter meerijden als ze moe worden.

Groene heuvels en middeleeuwse dorpjes

Deze groene en glooiende regio een uurtje ten noorden van Madrid is een goed bewaard geheim dat de Madrilenen graag voor zichzelf houden. Het is een land van slaperige middeleeuwse dorpjes, weidse uitzichten en glooiende rivierdalen. De  toppen van de Sierra de Guadarrama zijn altijd in de verte te zie. De gastronomische tradities van deze regio zijn befaamd.

Tijdens deze week ontdek je al wandelend met een goedmoedige ezel het mooie landschap van de Noordelijke uitlopers van de Sierra de  Guadarrama. De bagage wordt vervoerd, je ezel draagt de picknick en er is onderweg tijd genoeg om uit te rusten, uitgebreid te picknicken en pootje te baden in een stroompje. De overnachtingen zijn in vriendelijke en kleinschalige hotels in een drietal dorpjes, een aantal met eigen zwembad en anders zijn er zwem-mogelijkheden in de directe omgeving.

Wandelen en vrije tijd

Na 4 dagen wandelen ben je weer terug in het dorpje waar de route begint. Nu heb je nog twee dagen de gelegenheid om de omgeving op eigen houtje en met je huurauto te gaan verkennen. Er zijn in deze omgeving vele en zeer diverse excursie mogelijkheden. Natuurlijk de prachtige stad Segovia met haar aquaduct en indrukwekkende Alcázar. Hier vind je gezellige markten en een rijk cultureel aanbod. Of de vestingstad Avila met haar ommuurde oude stad. De diverse middeleeuwse dorpjes in de omgeving zijn een bezoek meer dan waard, een aantal ervan behoren tot de mooiste van Midden Spanje, zoals Pedraza en Sepulveda. Het imponerende landschap van de Hoces de Duratón  met haar kloven, rivier en gierenkolonies ligt iets ten noord-oosten. En natuurlijk mag een bezoek aan Madrid niet ontbreken. Bij je reisbescheiden krijg je uitgebreide informatie mee.

Het Fly&Drive arrangement

Tijdens deze 8 dagen kun je op je gemak het binnenland van Spanje ontdekken, waarvan 4 dagen wandelend met een ezel. De basis is 7 overnachtingen in een tweepersoonskamer of familiekamer met ontbijt, 6 maal diner, 3 picknicks, 4 dagen begeleid door een ezel, Bagagetransport, uitgebreide  reisbescheiden met route informatie, kaartmateriaal, tips voor excursies.
Uiteraard kunnen er tegen supplement ook aparte kamers geboekt worden.

Verlengingen of route op maat

Desgewenst kun je de route uitbreiden met een verblijf in de omgeving, zoals in Madrid, Segovia, Toledo of Salamanca. Ook kan het aantal dagen wandelen ingekort of uitgebreid worden. Op het aanvraagformulier kun je aangeven of je een aangepast voorstel wilt ontvangen. Ardanza neemt dan telefonisch contact  op om de mogelijkheden door te nemen.

Kijk voor meer route informatie op de volgende pagina: De route dag tot dag

Kijk voor meer info over de omgeving op de volgende pagina: Omgeving

 
Vraag een offerte aan
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: