25 jaar getrouwd

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

 

Schitterende rondreis ter ere van ons 25 jaar huwelijk

Hallo lieve mensen van Ardanza,

Sinds vrijdagnacht zijn wij weer terug in ons koude kikkerlandje. Bij thuiskomst lag er een envelop met een leuke verrassing … bedankt hiervoor. We zullen ervan gaan genieten.

We hebben zo’n ontzettend mooie en relaxte vakantie vol verrassingen gehad en dat allemaal mede dankzij jullie inzet en persoonlijke touch. Alles was perfect verzorgd en meer dan dat. Het was voor ons echt een huwelijksreis die we 25 jaar geleden door omstandigheden niet konden maken. Heel, heel erg bedankt hiervoor.

Bij elke accommodatie werden we op een bepaalde manier verrast. Bij de één met een flesje champagne en bij de ander een flesje olijfolie met een zeepje in de vorm van een hartje. De eigenaren en medewerkers waren overal ontzettend vriendelijk. Het was elke keer weer een feestje om op een hele andere locatie te arriveren. We hebben 1600 km gereden en dat was absoluut geen straf. De auto reed prima. Een turbo diesel. Snel en lekker goedkoop. Onderweg prachtige landschappen en dorpjes gezien. Het is niet allemaal in een mail te vatten. Het was in één woord geweldig. Een reis helemaal ingevuld naar onze wensen.

We hebben mensen ontmoet die niet bij jullie geboekt hadden en daar zat toch wel verschil in. Wij konden diverse tips geven die we van jullie hadden gekregen en die zij niet hadden. Ook de familie was zeer onder de indruk van jullie behulpzaamheid om de attentie voor ons 25-jarig huwelijk tijdens het ontbijt af te leveren. Er werd zelfs bij gezongen door de dames die het ontbijt verzorgden. Heel leuk en ontroerend.

Mocht er weer een mooie reis aan komen, dan zullen we jullie zeker weer bellen.

Een dikke knuffel van ons en bedankt voor alles.

Wilma en Harry Foederer

augustus 2014

 

Noot Ardanza: dhr en mevrouw Foederer hebben de Cultuur&Natuurroute door Andalusië gemaakt

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: