9 dagen fiesta!

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Met Ardanza in Spanje, negen dagen Fiesta…

Drie dagen Ronda, drie dagen Sevilla, drie dagen Conil de la Frontera (bij Cadiz) dat was bij elkaar negen dagen feest. Het hotel, even buiten Ronda is een getransformeerde olijfoliemolen, landelijk gelegen in een fraai heuvelend landschap. Een hotel om onmiddellijk van te houden en waarvan je met tegenzin vertrekt omdat het vermoeden bestaat dat het vervolg alleen maar minder kan worden. Maar zie, dat valt mee.

Het volgende hotel is van een totaal andere orde. Het is een appartement met dakterras midden in het volle leven van Sevilla, in de historische wijk Santa Cruz. Met ons appartement lijken we even drie dagen in Sevilla te wonen! En dat bevalt zeer.

De volgende dagen genieten we van de frisse adem van de Atlantische oceaan. In het charmante familiehotel in Conil de la Frontera voelen we ons al snel thuis. Het dakterras geeft een majestueus breedbeeld van de zee. Hier gelukkig nog geen door het toerisme verziekte playa’s en hoogbouw. Het hoog gelegen witte buurdorp Vejer is een must voor iedereen. Alles bij elkaar een mooie mix van landelijk, stedelijk en ‘strandelijk’. En alles klopte, de tips, de beschrijvingen en ook het weer. Het was geen toeval dat de Ardanza gangers die we in de verschillende hotels tegenkwamen, daar hetzelfde over dachten..

Dikke complimenten dus. Hasta otra vez!

Betty en Herman Schols, Maarssen. April 2009

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: