Portugal – Verslavend!

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Natuur&Cultuurroute Portugal

Beste mensen,

Voor de tweede keer met jullie reisbureau op stap en wederom een prachtige ervaring. We hebben genoten van prachtige en bijzondere accommodaties.
De appartementen in Lissabon zijn een bijzondere plek midden in het centrum van Lissabon. Een ideale plek om de stad goed te leren kennen.
Genoten van jullie aanbeveling Parreirinha de Alfama met prachtige Fado zangeressen en top muzikanten! Ons verblijf was aan de korte kant dus willen daar zeker nog een keer naar terug. Op 1 mei was er veel gesloten.

Obidos : prachtige plek. Later zagen we in een wandelboekje dat je ook prachtig kunt wandelen. Misschien een aanbeveling voor jullie. Marina is erg gastvrij en we hebben zeker genoten van het ontbijt! Prachtige kust bezocht en natuurlijk het klooster van Batalha.een geweldig klooster.

Alvoco das Varzeas: heerlijk om even midden in de natuur te zitten die helemaal geel was van de brem.Als eerste de sauna ingewijd met daarna heerlijk zwemmen in het zoute water. Josephine en Hans komen steeds met nieuwe informatie. Mooie wandelingen gemaakt. Heel bijzonder hoe zij de olijfmolen hebben omgebouwd tot een prachtige accommodatie.

Lousada: Dit was wel de klap op de vuurpijl. Veel verborgen geheimen heeft deze accommodatie. Erg genoten van het landgoed en de zorgvuldigheid om dit goed in stand te houden.
Braga is prachtig en zeker ook het museum er naast. Nog een prachtige wandeling langs de levada’s gemaakt, en Porto is ook een fantastische stad.

Kortom heel erg genoten en dank voor de Fado bij thuiskomst!

Het was weer super en wie weet tot ziens!

Dit is echt verslavend!

Groet,

 

Frans en Marja

9 juni 2013

 

Noot Ardanza: Frans en Marja hebben de 15 daagse Natuur&Cultuurroute afgelegd in Portugal

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: