Strandvakantie…maar dan anders

Perfecte strandvakantie!

Alles via Ardanza geboekt (tot in de puntjes verzorgd) gingen we half mei met 2 kleine kinderen (1 en 3 jaar oud) naar Andalusië, Conil de la Frontera.

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Perfecte strandvakantie!

– twee weken lang Costa de la Luz met de kinderen –

Vanaf het moment dat wij kinderen hebben spraken wij met 1 opgetrokken wenkbrauw over de komende ‘ kindervakanties’. De horrorbeelden van Centerparcs deed ons huiveren, dat nooit! En al helemaal niet ieder jaar naar dezelfde plek. We wilden wat anders, mooie omgeving, cultuur, normale mensen, poedelbad voor de kinderen en vooral; geen dronken brallende Europeanen kruipend uit de lokale disco! Lekker eten en vooral rust en nog eens rust. Oja, graag ook een prettig klimaat. Leek ons niet eenvoudig. Via via hoorden wij van Ardanza. Werkelijk nog nooit iets geboekt via een reisbureau, was eigenlijk ook van plan dat nooit te gaan doen maar na het bekijken van hun website toch maar voorzichtig gaan informeren. Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat zij precies begrepen wat wij wilden. (aan 2 woorden genoeg) het gevoel dat we echt iets boekten dat aan al onze wensen zou gaan voldoen.

Alles via Ardanza geboekt (tot in de puntjes verzorgd) gingen we half mei met 2 kleine kinderen (1 en 3 jaar oud) naar Andalusië, de Costa de la Luz.

Het voldeed volledig aan onze verwachtingen, een klein stadje, niet teveel toeristische toestanden, huis in een weelderig parkje met zwembad. Mede parkbewoners bleken ‘normale’ mensen, het was er rustig, fijn en veilig. Op het strand, dat op loopafstand is, heb je heerlijke eettentjes, waar je in het zand, onder een rieten afdak aan houten tafeltjes in de middag al aan de gamba’s met knoflook kan, verrukkelijke salades naar binnen mag werken en van een verfrissend glas rosé kan genieten. echt allemaal té prettig om op te noemen. Niet hutje mutje op het strand naast boomboxen en allerlei andere ellende.

Heb 2 weken met mijn kinderen door de branding gelopen, gewandeld, terrassen en Cadiz bezocht en werkelijk in jaren niet zo genoten van mijn welverdiende vakantie!

Kortom, Ardanza biedt het vakantieplezier waar wij graag voor betalen omdat zij de plekjes weten waar je echt volop kan genieten! Durf het bijna niet zeggen…….we gaan dit jaar weer!

Bibi, Jeannette, Klara en Jet

Rotterdam.

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: