Noord Spanje juni 2017

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Noord Spanje Rondreis op Maat juni 2017

Beste Anne, collega’s

Onderstaand, en zoals toegezegd, ons beknopte reisverslag van onze reis naar Baskenland.

Onze gekoesterde wens om eens een ander deel van Spanje te gaan ontdekken is juni j.l. in vervulling gegaan , door het ontbreken van onze specifieke kennis van dat gebied hebben wij contact gezocht met Ardanza, onze wensen kenbaar gemaakt en in September 2016 was de boeking een realiteit, Baskenland was uit de hoge Spaanse reishoed getoverd.

18 dagen in totaal, 6 hotels, 1 huurauto

18 dagen in totaal, 6 hotels, 1 huurauto , diverse natuur en cultuur locaties, verspreid over de lijn van de Golf van Biskaje, Cantabria en Asturias, begon ons avontuur in Bilbao en eindigde in Bilbao. De tussenliggende steden en gebieden van San Sebastian, Urdabai, Oviedo, Llanes, Santilliana del Mar en Picos de Europa heeft een verpletterende indruk achtergelaten. We werden iedere dag weer verrast door de prachtige natuur, het veranderende weer, de pittoreske baaien, de vriendelijkheid van de lokale bevolking, het ontbrekende massa toerisme en de beukende oceaan plus dansende surfers die de hoge golven trotseerden.

De uitgekozen hotels waren stuk voor stuk prima van kwaliteit, gastvrij en vaak omgetoverd tot heuse paleisjes, deze voldeden precies aan onze wensen, rustig gelegen in de natuurgebieden , dan wel zeer centraal geleden in de steden Bilbao en Oviedo.

Genoten van de 1e tot de laatste minuut

Wij hebben genoten van de 1e tot de laatste minuut, alle voorbereidingen plus de logistieke operaties waren door Ardanza zeer precieus en nauwkeurig uitgevoerd en wij in ieder hotel dusdanig welkom werden geheten alsof wij daar al jaren kind aan huis waren. Dat gaf een goed gevoel en wij ons eigenlijk al een excuus hebben toebedeeld…de informatie die Ardanza ons meegaf , was zo veel , dat wij nog lang niet alles hebben gezien en wij eigenlijk ons toch wel verplicht voelen om ooit weer eens terug te keren , Ardanza weer in te schakelen , dit om de overige schoonheden te mogen ontdekken die Baskenland te bieden heeft, wat tevens ook een grote en positieve rol heeft gespeeld is de totale ‘ontzorging’ die Ardanza op haar schouders heeft genomen, dat verdient een groot compliment….bij deze.
Alles klopte voor de volle 100%, alles was tot in de puntjes geregeld…en dat is echt lekker vakantie kunnen vieren.

950 foto’s…

Wij doen ons uiterste best om het goede gevoel nog even vast te houden, daarbij de fotoreportage die wij daar hebben gemaakt ook een rol speelt om op gezette tijden weer eens even terug te kijken en ook alle Ardanza liefhebbers een kijkje gunnen in de mooie wereld die Het Groene Spanje heet.

Daarbij verwijs ik naar de website – slideshow 1.
www.henri-vial-photography.nl

Met vriendelijke vakantiegroeten
Henri en Sylvia

Noot Ardanza:

Dhr. en mevr. Vial maakten een 18-daagse rondreis op Maat, gebaseerd op de rondreis Het Groene Spanje. We hebben een kleine selectie gemaakt uit de prachtige beelden die we ontvangen hebben!

 

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: