Huwelijksreis…

Binnenkort ook de beelden!

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

 

Feestvreugde!

Beste Arco en Anne,

Onze hartelijke dank voor het welkomstgeschenk bij thuiskomst! Een prima uiting van wat we al tijdens de reis hadden meegemaakt nl: verzorgd tot in de puntjes. Vooral jullie uitgebreide info op maat hebben we erg gewaardeerd en ook gebruikt. We hebben dan ook onbezorgd kunnen genieten van alle bijzondere plekjes en accomodaties die jullie ons hadden aangeraden.

Waar we wel erg om gelachen hebben was dat jullie ons een goede huwelijksreis hebben gewenst: Ik (60 jaar), mijn vrouw (56 jaar) en mijn moeder van 86 jaar waren namelijk de reizigers voor wie jullie dit hadden georganiseerd. Maar deze wens heeft alleen maar de feestvreugde verhoogd hoor!
We hebben in alle diverse en schitterende omgevingen er ‘s avonds steeds een glaasje op geheven en op ons huwelijk met Ardanza getoast.

Ik kan dan ook (en zal dat zeker doen) jullie organisatie van harte aanbevelen. Ons zien jullie binnen afzienbare tijd in ieder geval terug; tenslotte moet je elkaars zoveel jarig huwelijk wel gezamenlijk vieren natuurlijk!

met vriendelijke groet,

Dirk jan Sluimers

Joke Ziekenoppasser

9 mei 2007

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: