Voorjaar 2007 Andalusië

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Met vrienden genieten van natuur en kunst, zon en cultuur

Dag,

Na alweer een weekje hard werken, even de tijd nemen om iets te laten weten omtrent onze trip naar Andalusië.

We hebben ontzettend genoten van onze week Andalusië ! Onze verblijfplaats in Sevilla, het duplex-appartement in de wijk  Santa-Cruz was prachtig.  Een mooiere plek om van deze stad te kunnen  genieten kan je waarschijnlijk moeilijk vinden.  Van het dakterras hebben we volop kunnen genieten: we hebben er bij aankomst – volop  genietend van de zon – meteen onze kop koffie of thee genuttigd, er  elke ochtend ontbeten, genoten van het zicht op het plein en de  mensen. Midden in het centrum van de Oude Stad kan je ook je eerste  namiddag al volop cultureel aan je trekken komen: meteen het Real Alcazar bezocht, waarbij we van de ene verbazing in de andere vielen.

Op maandag ging het ophalen van de auto vlot, we vonden zowaar makkelijk de goede weg de stad uit en konden meteen genieten van ‘het  platteland’. Fijn dat jullie zoveel informatie en enkele mogelijke reisroutes hadden opgestuurd.  Lekker eigenwijs hebben we het toch anders gedaan, wat natuurlijk ook kan.  Genieten van vrijheid en ‘keuzes van het moment’ is voor ons een  heerlijk motto. Met de kaart in de hand (ook door jullie   toegestuurd, van alle grote steden en van het hele gebied) kom je door het hele land …

Over het huisje in het Grazalema natuurpark, in het gehucht Montejaque waren we ook erg tevreden. Heerlijk: gewoon deel kunnen  nemen aan het ‘dagelijkse leven’ door in het kleine winkeltje je  eetwaren te kopen, in de rij staan in het te kleine halletje bij de bakker (tussen 15 Spaanse vrouwen ; o  wat zijn ze klein).  Niet omgeven door toeristen, geen ‘nep-dorp’ enkel ontworpen en gebouwd voor de vele zonzoekers, waardoor het autochtone zo goed als verdwenen is. Toch een heel klein beetje jammer dat er nog geen water  in het zwembad was: begrijpelijk dat het nog te vroeg in het seizoen is, maar wij hadden de duik wel willen wagen. Later hebben we dat dan maar in de Middelandse Zee gedaan.

Met een bezoek aan de Cueva el Pileta, het stadje Ronda, een dagje  Costa del Sol met zicht op Gibraltar, toch nog een bezoek aan het Alhambra in Granada, het maken van wandelingen door de bergen hebben  we een heerlijke combinatie gehad van wat wij ons van een geslaagde vakantie voorstellen: natuur en kunst, zon en cultuur, inspanning en ontspanning, met al je zintuigen kunnen proeven van een nieuwe omgeving en cultuur

Met volle tevredenheid kijken we nu terug, nagenietend van prachtige  foto’s en mooie beelden in ons hoofd.

We hopen in de toekomst nog een keer van jullie professionele aanpak te mogen genieten!

Mochten jullie iets van dit verhaal op jullie site willen zetten,  zodat andere mogelijke ‘klanten’ dit kunnen lezen, dan mag dat wat ons betreft zeker!

Met vriendelijke groet,

Mipo Descheemaeker, Oâne Tjalma

10 maart 2007

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: