De Jordens in Andalusie

En nóg een pluim...!

Op 29 september 2011 kreeg Ardanza van Ed en Marianne in het programma "De klaaglijk" van Hanneke Groenteman (RTV-NH) een pluim! Luister naar Ed Jordens en Anne van Ardanza, ze zijn ongeveer vanaf de 43ste minuut in de uitzending...

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

15 dagen natuur en Cultuur

Dag Anne.

Een ietwat late reactie aangaande onze geweldige reis, Andalusië, natuur en cultuur van dit jaar.

Een groot compliment aan het adres van Ardanza is in deze op zijn plaats.

Zelden hebben wij van zo een goed georganiseerde en verzorgde reis kunnen genieten.De accommodaties en de beschrijvingen daarheen waren top en niet te vergeten al de tips voor onderweg. Bij het plannen van onze reis hebben wij de adviezen en aanpassingen van Anne ter harte genomen, met een bijzonder gewenst resultaat. Het eerste verblijf in Cortijo Monachil heeft onze harten gestolen.

Lieve eigenaars, Maria en José Manuel, prachtige locatie en heerlijk eten aldaar, aanbeveling voor iedereen, neem dan kamer 10 met terras, werkelijk prachtig en waren blij dat wij hier een extra nacht bij hadden geboekt. Anton in Segura de la Sierra was erg aardig en behulpzaam met wandeltips in de omgeving en de taart voor Marianne was natuurlijk super.

Een bezoek aan het kasteel is zeer de moeite waard. El Pedroso, heerlijk dorpje en goed uitvalbasis voor wandelingen in de buurt, bij de kerk een gezellig Spaans familie restaurant/tapasbar La Bohemia. Sevilla een stad die je niet mag missen tijdens een reis door Andalusië, midden in het oude centrum de Barrio Santa Cruz hebben we op aanraden van Anne een appartement met privé dakterras geboekt, Appartementen Santa Cruz en daar hebben we geen moment spijt van gehad, wederom geweldig. Ten slotte heerlijk bijgekomen van alle indrukken in Casitas Montejaque, goede plek (ongeveer 10km van Ronda) om te relaxen, met zwembad. Aan alle medewerkers van Ardanza, hartelijke dank. Bijgaand enkele indrukken van onze reis.

Vriendelijke groet,

Ed en Marianne Jordens.

Augustus 2011

Noot Ardanza: Ed en Marianne deden de Natuur & Cultuurroute met een paar aanpassingen.

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: