Stedenroute Andalusië mei

Heeft u een vraag of wilt u graag advies op maat, laat het ons weten!

Bel mij terug Stuur een mail

Appartementen in hartje stad

Hallo Anne en Arco,

We zijn al even thuis en hier dan nog een reactie: we hebben het heerlijk gehad! Hartelijk dank voor de goede organisatie, we hadden echt fantastische appartementen, midden in de steden. Zeer charmant. Hier een zeer korte samenvatting: In Granada, heerlijk op het terras voor de deur, met uitzicht op het Alhambra. We zijn er de volgende dag lopend naartoe gegaan, via de rustige route. We hadden het Nasriden om half 10 geboekt dus we waren al vroeg in het Alhambra. Het grote voordeel is dat het dan nog lekker rustig is. Ook de tuinen in het Generalife waren prachtig. Mooi fris in het voorjaar.

Córdoba was ook weer top. Alleen is de stad inderdaad lastig met de auto, tip: Wij hebben de auto aan de overkant van de rivier bij de nieuwe brug geparkeerd: gratis en op prima loopafstand. Hier hebben wij onze eerste Bijeneter gespot. (een vogel) Wat is het leuk om door al die straatjes de lopen en je te laten verrassen door de patio’s en pleintjes.Ik heb over het algemeen een goed oriëntatievermogen maar dat heb ik hier maar losgelaten!

De Mezquita is eigenlijk te bizar voor woorden, er is zoveel te zien, zoveel details. Je moet het in het echt gezien hebben. In Sevilla hadden we een heel mooi appartement met eigen terras en uitzicht op de Giralda. Dankzij jullie waarschuwing over de nachtelijk reiniging hebben we ook dit goed doorstaan. Het Real Alcazar was overweldigend, en we hebben heerlijk rondgewandeld in de grote tuin. Het park Maria Luisa was ook de moeite waard, ik ben ook erg gecharmeerd geraakt van alle tegelbankjes. Zo vrolijk al die kleuren. ’s Avonds een rondje om langs de rivier, kwamen we ook veel roeiers tegen, altijd mooi om te zien.

Kortom, we hebben genoten van alle cultuur en het lekkere (buiten)eten.

Met hartelijke groet,

Hans van den Klinkenberg & Jeanette van der Eng
17 mei 2010

 
 
 
 

Tip een vriend

 

Bel mij terug

Ik wil graag Informatie over:

Ik wil graag gedurende de volgende tijden gebeld worden: